Af Adam Elabd


Det er en omfattende bog med 80 opskrifter på fermenterede produkter. Ja den er på engelsk. Det gør ikke noget, for den er virkelig enkel og det er rigtig godt, at forfatteren har valgt at angive alle mål både i engelske/amerikanske mål samt europæiske mål. Bogen er meget informativ og giver meget fine detaljerede instruktioner. Fotografisk er den rigtig fin også fordi den viser alle processer skridt for skridt.

Opskrifterne er varierede. Forfatteren har valgt at bringe opskrifter fra mange dele af verdenen. Det er en rejse igennem internationale køkkener. Det er så inspirerende og giver ideer til at lave en lang række varierede fødevarer.  For lige at nævne nogle få opskrifter: Kefir lavet på kokosmælk, surbrødspizza, ”Tha Bai” en cambodjansk risfermentering og cashew nøddedip. Det er på tide vi kommer i gang.

Nyd denne bog i fulde drag. Den kan bl.a. fås på Amazon.

_DSC6498ver1

Jimmie og Lisbeth